Bork

 

BORK

Als branchevereniging hebben wij een collectieve afspraak gemaakt met Bork Recycling BV voor de afvalinzameling. 

Als lid van onze vereniging kunt u gebruik maken van deze overeenkomst.

In eerste instantie zijn er zeer gunstige prijzen afgesproken voor de meest gangbare containers. 

De prijzen en voorwaarden daarvan kunt u opvragen bij het secretariaat.

U kunt natuurlijk voor alle afvalstromen terecht bij hen.

Besluit u om gebruik te gaan maken van de collectieve overeenkomst met Bork meldt u zich dan aan bij het secretariaat in Beilen, per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch, zodat wij dit kunnen afstemmen met Bork Recycling BV.

Zodra u zich heeft aangemeld zal Bork contact met u opnemen om een afspraak te maken. Tijdens dat bezoek zal men met u inventariseren welke afvalstromen voor u van belang zijn en hiervoor een op uw specifieke situatie aangepaste aanbieding maken.

Indien u geen lopend contract of overeenkomst heeft met een andere afvalinzamelaar, kunt u direct gebruik maken van deze overeenkomst.

Heeft u momenteel een lopend contract of overeenkomst met een andere partij voor afvalinzameling dan adviseren wij u deze eerst op te zeggen. Let u hierbij op de opzegtermijn.
Veel contracten hebben namelijk een stilzwijgende verlenging en zonder opzegging blijft u verplicht om de diensten van die partij te blijven afnemen.

Verder hebben wij met Bork gesproken over de andere activiteiten die zij uitvoeren, zoals Sloopwerkzaamheden en Asbestsaneringen.
Hierover is afgesproken dat, als u zich aanmeldt voor de collectieve overeenkomst Afval, zij bereid zijn om, in voorkomende gevallen, korting te verlenen op deze werkzaamheden. Hierover zult u dan zelf verdere afspraken met Bork moeten maken.

Als NVBU verwachten wij dat wij hiermee een goede keuze hebben gemaakt, met een partij die de markt kent en u volledig kan ontzorgen bij het afval.

Mocht u vragen hebben, belt u dan gerust met ons secretariaat. Tel. 0522-470339

 

 

Contactgegevens

Noordelijke Vereniging
Burgerlijke & Utiliteitsbouw

Brink 2
9411 KR Beilen

Postbus 115
9410 AC Beilen

info@nvbu.nl
Telefoon 0522 470339

Leden login

© Copyright (2018) NVBU, Beilen