Bouwbuur: Houd de buurt op de hoogte van jouw bouwprojecten

Er worden jaarlijks bijna 70.000 nieuwbouwwoningen gebouwd. Bij nagenoeg elk project heb je vroeg of laat te maken met overlast voor de omwonenden. Denk aan heiwerkzaamheden, prefab elementen plaatsen met een kraan of het storten van beton voor een fundering.

Altijd actueel

Door buurtbewoners van een bouwproject actief te informeren over aanstaande overlast, worden vragen en ontevredenheid zoveel mogelijk beperkt. En door dit online te doen, kun je veel beter inspelen op wijzigingen in de planning. Zo ben je altijd actueel. Bouwbuur helpt aannemers bij de uitvoer van deze omgevingscommunicatie.

Gratis proberen

Wij zijn overtuigd van het nut van Bouwbuur in de bouwsector maar het is natuurlijk veel belangrijker wat jullie er als bouwer van vinden. Daarom mogen leden van de NVBU, Bouwbuur niet drie maar tien maanden gratis uitproberen. Je kunt in deze periode onbeperkt projecten aanmaken en updates plaatsen. Alleen het promotiemateriaal (éénmalige flyer en bouwhekspandoeken) worden tegen kostprijs in rekening gebracht. Nieuwsgierig geworden?

Informatie-uitwisseling

Als er in de loop van de komende maanden veel vragen ontstaan met betrekking tot de werking van het Bouwbuurportaal of de functionaliteiten ervan, dan kunnen we een speciale NVBU-bijeenkomst organiseren die gewijd is aan het gebruik van Bouwbuur. We doen dit omdat wij het belangrijk vinden dat het product zo goed mogelijk aansluit op jullie wensen. We horen daarom ook graag jullie ervaringen tijdens het gebruik van Bouwbuur.

  • Updates plaatsen binnen 1 minuut
  • Onderscheid je op een positieve manier én
  • wees op de toekomst voorbereid!”

Bekijk hier de PDF over bouwbuur

Contactgegevens

Noordelijke Vereniging
Burgerlijke & Utiliteitsbouw

Brink 2
9411 KR Beilen

Postbus 115
9410 AC Beilen

info@nvbu.nl
Telefoon 0522 470339

Leden login

© Copyright (2018) NVBU, Beilen