Gratis juridisch Spreekuur

Bouwbedrijven lopen regelmatig op tegen juridische problemen. Op civiel gebied, op het gebied van ondernemersrecht of bouwrecht. Eigenlijk is er sprake van een ongelimiteerde opsomming van juridische problemen.

U kunt als lid van de NVBU gebruik van een gratis juridisch spreekuur. Eén keer per maand vindt op dinsdagmiddag het juridisch spreekuur plaats. Het spreekuur wordt verzorgd door VeraNova advocaten. Eén (of twee) van de medewerkers van VeraNova zijn dan op het kantoor van de NVBU aanwezig om al uw vragen op juridisch gebied te beantwoorden. Soms lukt dat niet tijdens het spreekuur, maar dan kan er uiteraard een vervolgafspraak gemaakt worden.

U kunt in alle rust in een aparte ruimte uw probleem bespreken. U krijgt voor elk spreekuur een herinneringsmail van ons. Als u gebruik wilt maken van het juridisch spreekuur, dan is het wel raadzaam om aan te geven over welk onderwerp u van gedachten wilt wisselen of wilt bespreken. Dan kunnen de medewerkers van VeraNova – zo nodig – zich voorbereiden.

Contactgegevens

Noordelijke Vereniging
Burgerlijke & Utiliteitsbouw

Brink 2
9411 KR Beilen

Postbus 115
9410 AC Beilen

info@nvbu.nl
Telefoon 0522 470339

Leden login

© Copyright (2018) NVBU, Beilen