Stegehuis Management Systemen

 

Het bestuur van de NVBU heeft in 2014 gezocht  naar een betrouwbaar en goed adviesbureau dat de leden behulpzaam kan zijn bij het ISO en/of VCA-traject. Zij heeft in Stegehuis Management Systemen (SMS) te Beilen een goede partner hiervoor gevonden. Op 26 november 2014 is het bestuur van de NVBU akkoord gegaan met een samenwerking met SMS te Beilen.

SMS is een adviesbureau dat zich sinds 1994 heeft gespecialiseerd in de begeleiding van bedrijven naar ISO en/of VCA-certificering. Er wordt een Kwaliteits Management Systeem opgesteld in de vorm van een overzichtelijk schema, dus geen handboeken.

Daarnaast is SMS bezig met het onderhouden van deze systemen welke eveneens gericht is op het ontzorgen van de klanten. Er wordt met ICT-modules gewerkt om op afstand deze systemen op te zetten en te beheren. Bedrijfsbezoeken en audits worden zo tot een minimum beperkt, mede i.v.m. Covid-19.

Belangrijk is de aandacht voor de risico’s die spelen en hoe neem ik de juiste maatregelen (aansprakelijkheid). Een mooi voorbeeld is het voldoen aan de Arbo-wet. Dan is het uitvoeren van een Risico-inventarisatie de eerste stap. Bij uitstek geschikt om samen met SMS te doen, mede als onderdeel van een VCA 2017/6.0. systeem.

De leden van de NVBU krijgen een korting van 10% op het vaste tarief van SMS. Ook is SMS bereikbaar voor korte Arbo- en ISO en/of VCA gerelateerde vragen van leden van de NVBU (kosteloos). SMS is bereikbaar op telefoonnummer 06 11 044 504 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Contactgegevens

Noordelijke Vereniging
Burgerlijke & Utiliteitsbouw

Brink 2
9411 KR Beilen

Postbus 115
9410 AC Beilen

info@nvbu.nl
Telefoon 0522 470339

Leden login

© Copyright (2018) NVBU, Beilen