Juridische ondersteuning

De NVBU werkt samen met VeraNova Advocaten: maak gebruik van het gratis juridisch spreekuur!

 

Een geschil over de uitleg van het contract, een opdrachtgever die niet betaalt, een discussie over meer- en minderwerk of de oplevering van het werk of een ander juridisch vraagstuk? Ga in overleg met de advocaten van VeraNova Advocaten.

 

VeraNova Advocaten

VeraNova betekent ‘nieuwe waarheid’. Wij, Dennis Koerselman en Mirjan Middelbrink, zijn ervan overtuigd dat de advocatuur anders kan. Klassiek geschoold en met in onze rugzak de ervaring van de grootste juridische dienstverleners van Noord-Nederland leveren wij hoogstaande kwaliteit in een nieuw jasje. Juist door onszelf te zijn – energiek, gedreven en met humor - maken wij verbinding met mensen. Wij focussen op duurzame relaties op basis van vertrouwen. Wij luisteren aandachtig, analyseren grondig en bepalen samen met jou de koers. We zijn er om jou verder te helpen.

 

Bouwrecht

Het gehele bouw- en ontwikkelproces geeft (juridische) uitdagingen voor jou als ondernemer. Wij staan jou met deskundig advies bij.

 

Wij adviseren o.a. over:

·         diverse vormen van contracten (aannemingsovereenkomsten en algemene voorwaarden, UAV, UAV-GC, bouwteamovereenkomsten, D&B, samenwerkingsovereenkomst, AVA);

·         projectontwikkeling;

·         bouwgaranties;

·         uitleg van bestek;

·         meer- en minderwerk;

·         oplevering;

·         gebreken, bouwfouten, ontwerpfouten;

·         gerechtelijke- en arbitrale procedures.

 

Juridisch spreekuur

Je kan als lid van de NVBU gebruik maken van het gratis juridisch spreekuur. Eén keer per maand vindt op dinsdagmiddag het juridisch spreekuur plaats. Het spreekuur wordt verzorgd door Dennis en Mirjan. Zij zijn dan op het kantoor van de NVBU aanwezig om – in een aparte ruimte – al jouw vragen op juridisch gebied te beantwoorden. Soms lukt dat niet tijdens het spreekuur, maar dan kan er uiteraard een vervolgafspraak gemaakt worden.

 

Het raadzaam om aan te geven welk onderwerp je wilt bespreken. Dan kunnen Dennis en Mirjan zich voorbereiden en jou optimaal adviseren.

 

We zien je graag op het juridisch spreekuur en schroom ook niet om contact met ons op te nemen.

  

Dennis Koerselman                                          Mirjan Middelbrink

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0622205459                                                     0627264132

 

www.veranova-advocaten.nl

 

 

 

 

 

Contactgegevens

Noordelijke Vereniging
Burgerlijke & Utiliteitsbouw

Brink 2
9411 KR Beilen

Postbus 115
9410 AC Beilen

info@nvbu.nl
Telefoon 0522 470339

Leden login

© Copyright (2018) NVBU, Beilen