Het nieuws dichterbij

Rook Bouw kijkt terug op een fantastische opening tijdens jubileumweekend

Lange tijd was het onzeker of het door zou kunnen maar toen de coronaregels in rap tempo vervielen bleek het toch mogelijk: de opening van het nieuwe Rook Bouw kantoor in Vollenhove. Al tijden werd toegeleefd naar 8 maart 2022, de bouwplanning werd er speciaal op aangepast.

Deze datum kwam niet zomaar uit de lucht vallen want op deze dag zou het precies 40 jaar geleden zijn dat het bouwbedrijf was opgericht door Geuje Rook. Toen bleek dat zoon Jacko graag in zijn voetsporen wilde treden werd het overname proces in gang gezet. Dit proces was inmiddels afgerond en om klaar te zijn voor de toekomst had Jacko samen met zijn vrouw Aline besloten het bedrijf in een nieuw jasje te steken door middel van een nieuwe naam en logo en een toekomstbestendig kantoor. Oud en vertrouwd maar letterlijk in een nieuw jasje als Rook Bouw, maker van woon- en werkplezier. 

Afgelopen 11 en 12 maart was het dus zover dat alles samen kwam: de opening van het nieuwe pand tijdens het jubileumweekend, het 40-jarig bestaan van het bedrijf en het afscheid van Geuje Rook.  Op de vrijdag werd het pand officieel geopend door de jongste Rook telgen waarna medewerkers, familie en kennissen als eerste het nieuwe kantoor konden bekijken. Bijna alle medewerkers hebben letterlijk hun steentje bijgedragen aan dit kantoorpand. Uniek om maker van je eigen werkplezier te kunnen zijn.  Na een gezellige borrel, een lekker buffet met daarbij emotionele speeches van Geuje en Jacko barstte ‘s avonds het feest los. Het mocht eindelijk weer en dat was aan te merken! Zelfs de cateraar was in uitgelaten stemming omdat dit ook voor hun weer het eerste feest in tijden was. Toen iedereen ‘s avonds ook nog getrakteerd werd op een spectaculaire vuurwerkshow was het feest helemaal compleet. Tsja, waar Rook is is vuur :) 

Zaterdags was het de beurt aan zakelijke relaties om het kantoor te bewonderen. Tevens was er een Rook Bouw Beurs waarop ondernemers stonden die mee hebben gewerkt aan het nieuwe kantoor. Uiteraard konden belangstellenden ook even langskomen voor een rondleiding, de kinderen konden timmeren of op het springkussen en verder was er genoeg tijd voor een hapje en drankje! 

Al met al viel er dus heel wat te vieren en dat is dan ook beide handen aangegrepen. Er kan teruggekeken worden op en fantastisch jubileumweekend. Inmiddels voelt het nieuwe kantoor helemaal vertrouwd en er wordt weer druk gebouwd aan de toekomst!

Contactgegevens

Noordelijke Vereniging
Burgerlijke & Utiliteitsbouw

Brink 2
9411 KR Beilen

Postbus 115
9410 AC Beilen

info@nvbu.nl
Telefoon 0522 470339

Leden login

© Copyright (2018) NVBU, Beilen