Partner

Automatisering

Automatisering: Office 365, back-ups en systeem- en netwerkbeheer

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in automatisering die betrokken is bij uw bedrijfsprocessen?
KOSdata staat voor u klaar als onafhankelijke partner welke gespecialiseerd is in het optimaliseren van het digitale landschap.

Opnieuw biedt de NVBU een voordeel aan haar gewaardeerde leden! NVBU heeft gedurende meerdere jaren met de professionele ondersteuning van KOSdata haar bedrijfsprocessen geoptimaliseerd en gemoderniseerd.

Voor de leden van NVBU is KOSdata beschikbaar om hen te ontzorgen. KOSdata zal een speciaal spreekuur inrichten, exclusief bedoeld voor onze leden. Dit biedt u de gelegenheid om gerichte vragen te stellen met betrekking tot automatisering; van server tot cloud-producten en van gebruikersvragen tot technisch zwaarwegende vragen, u kunt ermee terecht.

Wie is KOSdata?
In de hedendaagse wereld ontkomt geen enkele organisatie aan de invloed van automatisering. Taken zoals administratie, correspondentie, relatie- en agendabeheer, evenals het delen, uitwisselen, en archiveren van documenten, zijn in grote mate geautomatiseerd. Bijna alle cruciale aspecten die de continuïteit van uw bedrijfsvoering waarborgen, zijn op een geautomatiseerde wijze geïntegreerd.

Als KOSdata helpen we u om uw automatisering betrouwbaar en efficiënt laten verlopen. Wij bieden een breed scala aan diensten aan; Voorzien van advies, onderhoud en preventie, implementatie en back-ups vormen belangrijke pijlers van ons bedrijf.

Objectieve en onafhankelijke advisering
Waar u ook voor kiest, één ding staat vast; wij opereren onafhankelijk van leveranciers. Van ons krijgt u objectief advies over de aanschaf van uw hard- en software.
We staan voor een goede relatie. U weet van meet af aan waar u aan toe bent. Zo werken we met transparante offertes, een reële planning, vaste tarieven en contactpersonen. U komt niet voor verrassingen te staan en bent verzekerd van een onafhankelijk advies, geruisloze implementatie en vakkundige ondersteuning.

Bent u op zoek naar een automatiseerder welke ontzorgt? Kunnen wij wat voor u betekenen? Neem dan contact op met Wouter Bos: w.bos@kosdata.nl of bekijk de website: www.kosdata.nl