Partner

Juridische ondersteuning

De NVBU werkt samen met VeraNova Advocaten

Een geschil over de uitleg van het contract, een opdrachtgever die niet betaalt, een discussie over meer- en minderwerk of de oplevering van het werk of een ander juridisch vraagstuk? Ga in overleg met de advocaten van VeraNova Advocaten.

VeraNova Advocaten

Dennis Koerselman en Mirjan Middelbrink zijn ervan overtuigd dat de advocatuur anders kan. Klassiek geschoold en met in hun rugzak de ervaring van de grootste juridische dienstverleners van Noord-Nederland leveren zij hoogstaande kwaliteit in een nieuw jasje.  Zij focussen op duurzame relaties op basis van vertrouwen. Zij luisteren aandachtig, analyseren grondig en bepalen samen met de klant de koers.

Bouwrecht

Bij de ontwikkeling en realisatie van bouwwerken is een deugdelijk contract het fundament voor een geslaagd project. Zij kunnen de ondernemer adviseren en helpen om voor het juiste contract te kiezen. Een geschil over de uitleg van het contract, discussies over meer- en minderwerk, een opdrachtgever die niet betaalt, of een aannemer die zijn werk te laat oplevert? Zij zorgen voor een daadkrachtige aanpak om snel tot een oplossing te komen.

Advisering over o.a.:

  • diverse vormen van contracten (aannemingsovereenkomsten en algemene voorwaarden, UAV, UAV-GC,
    bouwteamovereenkomsten, D&B, samenwerkingsovereenkomst, AVA)
  • projectontwikkeling
  • bouwgaranties
  • uitleg van bestek
  • meer- en minderwerk
  • oplevering
  • gebreken, bouwfouten, ontwerpfouten
  • gerechtelijke- en arbitrale procedures

Juridisch spreekuur

Je kan als lid van de NVBU gebruik maken van het gratis juridisch spreekuur. Eén keer per maand vindt op dinsdagmiddag het juridisch spreekuur plaats. Het spreekuur wordt verzorgd door Dennis en Mirjan. Zij zijn dan op het kantoor van de NVBU aanwezig om – in een aparte ruimte – al jouw vragen op juridisch gebied te beantwoorden. Soms lukt dat niet tijdens het spreekuur, maar dan kan er uiteraard een vervolgafspraak gemaakt worden.

En natuurlijk kan buiten de normale spreekuren ook direct (kosteloos) telefonisch met hen contact worden opgenomen.

038-2022119 – Algemeen
06-22205459 – Dennis Koerselman
06-27264132 – Mirjan Middelbrink

www.veranova-advocaten.nl